Over ons

Waar staan we voor?

VSGM heeft als missie de wereld schoner te maken met de introductie van onze duurzame unieke afvalverwerkingstechniek. Met MID MIX verwerken we slibben afkomstig van waterschappen, industrieel slib en grondreinigingsresidu tot het herbruikbare materiaal Neutral. Hiermee wil VSGM bijdragen aan het behalen van de in Nederland gestelde milieudoelstellingen.

In juli 2018 hebben we MID MIX in Nederland geïntroduceerd en breed uitgetest met onze proefinstallatie in Wilp. Slibverwerking is met onze installatie een uniek en duurzaam alternatief voor de Nederlandse markt. De MID MIX-technologie vereist relatief beperkte investeringen en is eenvoudig op te schalen. Hierdoor is het bij uitstek een techniek om huidige tekorten in de eindverwerkingscapaciteit op te vangen.

Onze operators hebben een grondige kennis van de MID MIX-technologie. Zij dragen deze kennis graag over aan alle MID MIX-gebruikers.

Advies op maat

Elk afvalverwerkingsproces vraagt om een specifieke aanpak. Bij VSGM brengen we alle belangrijke gegevens in kaart. We luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Met ons team van deskundigen denken wij mee over de beste oplossing. Wij kennen alle ins en outs van het proces. Vanaf het bouwen van de MID MIX tot het exploiteren van verwerkingsinstallaties.

Contact

Ontdek de mogelijkheden van MID MIX voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

Laat een bericht achter

Adres

Wanraaij 4
6673 DN Andelst

Telefoon

06 53 254 205

E-mail