Over ons

 

Waar staan we voor?

VSGM heeft als missie de wereld schoner te maken met de introductie van onze duurzame unieke afvalverwerkingstechniek. Met de MID MIX verwerken we slibben afkomstig van waterschappen, industrieel slib en grondreinigingsresidu tot het herbruikbare materiaal Neutral. Hiermee wil VSGM bijdragen aan het behalen van de in Nederland gestelde milieudoelstellingen.

Vanaf juli 2018 hebben we de MID MIX in Nederland geïntroduceerd en breed uitgetest met onze proefinstallatie in Wilp. Een onafhankelijk onderzoeksrapport van STOWA toont aan dat slibverwerking met deze installatie een uniek en duurzaam alternatief is voor de Nederlandse markt. De MID MIX technologie vereist relatief beperkte investeringen en is eenvoudig op te schalen. Hierdoor is het bij uitstek een techniek om huidige tekorten in de eindverwerkingscapaciteit op te vangen.

VSGM heeft ervaren operators in dienst die de technologie van de MID MIX-installatie door en door kennen. Zij dragen deze kennis graag over aan alle MID MIX-gebruikers.

Advies op maat

Elk afvalverwerkingsproces vraagt om een specifieke aanpak. Bij VSGM brengen we alle belangrijke gegevens in kaart. We luisteren naar de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Met een team van specialisten denken wij mee over de beste oplossing.

VSGM werkt samen met een netwerk van deskundigen op het gebied van afvalverwerking. Zij kennen alle ins en outs van het proces. Vanaf het bouwen van de MID MIX tot het exploiteren van verwerkingsinstallaties.

Werkgebied

De MID MIX-technologie is in Kroatië ontwikkeld en daar zijn de installaties voor het eerst in gebruik genomen. In Nederland en in veel Europese landen wordt de MID MIX door VSGM op de markt gebracht. De techniek is wereldwijd gepatenteerd.

Contact

Ontdek de mogelijkheden van MID MIX voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

Laat een bericht achter

Adres

Wanraaij 4
6673 DN Andelst

Telefoon

06 53 254 205

E-mail